Kalastaminen Syötteellä

Meiltä saat kalastusluvat Kelosyötteen Kovalammille, läheiselle tammukkapurolle sekä Pärjänjoelle. Syöttiin saattaa tarttua monenlaista saalista: kirjolohta, tammukkaa, siikaa, mateita, haukia ja ahvenia. Tutustu Kovalammen kalastusesitteeseen ja tulosta se vaikka mukaasi.

Kalastuslupa tarvitaan kaikkeen kalastamiseen lukuun ottamatta onkimista ja pilkkimistä, jotka ovat jokamiehenoikeuksia. Valtion kalastusluvan saat osoitteesta: Valtion kalastushoitomaksut  Kovalampi on urheilukalastusvesi, johon kalastuskunta istuttaa kesäisin kirjolohta. Siitä johtuen paikallinen kalastuslupa vaaditaan aina, myös onkimiseen ja pilkkimiseen.

Kovalammin kalastusluvat ja hinnat: Kesä 2020:  15 €/vrk (kiintiö 3 lohta), 50 €/viikko (kiintiö 3 lohta/vrk). Alle 16v. 50% alennus. Perhelupa on kaksi kertaa luvan hinta ja sisältää 2 aikuista sekä alle14 vuotiaat lapset, jotka saavat kalastaa vanhenpiensa mukana samaan saaliskiintiöön, joka on kaksinkerteinen (6 lohta). Pilkkilupa  on 5 €/vrk. Kalastusluvat myydään vain käteisellä.

Hintoihin lisätään kirjoituspalkkio 2 €. Aten mökit on maksanut pilkkiluvan vuokralaistensa puolesta.

Kesäisin Aten mökkien mökkivuokraan sisältyy veneen käyttö-oikeus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa