Lomapalveluja Syötteellä jo vuodesta 1979

Majoitus Syötteellä

Aten Mökit tarjoaa viihtyisää majoitusta luonnonkauniissa maisemissa Pudasjärven Syötteellä. Hyvin varustetut mökit sopivat erinomaisesti esimerkiksi perheiden, pariskuntien sekä pienryhmien lomanviettoon. Vuokramökki on mainio tapa päästä nauttimaan mökkielämästä Kelosyötteen parhaalla paikalla juuri silloin kuin haluat.

Varaa mökki 040 765 4202

Majoitus- ja lomapalvelut Syötteellä kesällä, syksyllä, talvella ja keväällä

Majoitus Syötteellä. Majoituskohteena Syötteen upeissa maisemissa Kelosyöte/Aten mökit on mukava vaihtoehto majoittua. Majoituksemme on ympärivuotista ja Kotakahvilamme on avoinna päivittäin tai sopimuksen mukaisesti. Valaistu hiihtolatu kulkee mökkikylän ympäri ja jatkuu Iso-Syötteelle saakka. Lomakylän alueelta pääsee kelkkareiteille.

Mökkikylämme sijaitsee Kelosyötteellä Kovalammen rannan tuntumassa. Kovalammesta voit kalastaa ahventa, haukea, siikaa ja kirjolohta sekä läheisestä purosta taimenta. Alueella on hyvät ulkoilumaastot, ja UKK-reitin lisäksi mökkikylästä lähtee useita erimittaisia polkuja. Lapsille on erillinen Peikkopolku. Lue lisää lomapalveluista!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 17Jaa

Vuokraa mökki Kovalammen rannalta

Vuokrattavana on 6 mökkiä, jotka sijaitsevat Kelosyötteen lomakylän alueella 20 metriä syvän Kovalampi-tunturilammen rannassa. Matkaa Iso-Syötteelle on noin 8 km ja Pikku-Syötteelle 2 km. Tutustu tarkemmin eri majoitusvaihtoehtoihin

Meille mökkien vuokraus on tuttua jo yli 30 vuoden ajalta, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Atte, Toini ja Sauli toivottavat teidät tervetulleiksi Aten mökeille!

Anna lahjaksi lahjakortti

Lahjakortti on oivallinen lahjaidea. Lue lisää!